Ingyenes kiszállítás 15.000,- Ft feletti megrendelés esetén » szállítási módok

Portékák kutyusoknak és gazdiknak!

 

Írhatsz nekem    info@kporteka.hu

vagy felhívhatsz  +36703339679

Fekhelyek, bújókák

A kisállatoknak pihenés közben fekhelyre van szüksége. Az alvás fontos az állatok egészségének szempontjából, mert segíti a testi és lelki regenerálódást.

A pihenőhelynek biztonságosnak és kényelmesnek kell lennie az állat számára, hogy teljes mértékben ki tudja pihenni magát. Az alvás időtartama az állat fajtájától és életkorától függ, de általában napi 8-12 óra alvásra van szükségük.

A kisállatok fekhelyének választásánál figyelembe venni a következőket:

Megfelelő méretű legyen számára

Kedvenced testalkatának és mozgékonyságának megfelelő méretet kell választani. Az a legfontosabb, hogy háziállatod kényelmesen és biztonságosan tudjon aludni a pihenőhelyén, így ha bizonytalan vagy a méretben, akkor érdemes megmérni a kedvencedet és az alapján választani számára megfelelőt.

Komfortos legyen kisállatodnak

A fekhelynek puhának és kényelmesnek kell lennie, hogy kedvenced kipihenhesse magát, kényelmesen tudjon rajta aludni.

Biztonságos legyen

Stabilnak és biztonságosnak kell lennie, ne tudjon leesni róla, ne szenvedjen balesetet.

Könnyű tisztíthatóság

Az egészséges környezetben való pihenéshez a fekhelynek könnyen tisztán tarthatónak kell lennie, rendszeres tisztítása nagyon fontos a kisállat egészsége szempontjából. Praktikus lehet a könnyen száradó, kivehető párna vagy bélés, ami a gyakoribb tisztíthatóságot is lehetővé teszi.

Kiskedvenced szokásairól se feledkezz meg

Vedd figyelembe, hogy kisállatod szereti-e a meleg vagy a hideg helyeket, szereti-e a bújós helyeket, összegömbölyödve vagy kinyújtózva szeret-e pihenni, kedveli-e a magányt, vagy éppen közeledben szeret pihenni.

Kínálatomban megtalálhatóak a kifejezetten süniknek készült bújózsákok is, mivel számukra kiemelten fontos egy olyan búvóhely kialakítása ahol biztonságban, melegben tudnak pihenni.