Ingyenes kiszállítás 15.000,- Ft feletti megrendelés esetén » szállítási módok

Portékák kutyusoknak és gazdiknak!

 

Írhatsz nekem    info@kporteka.hu

vagy felhívhatsz  +36703339679

Kutyamellények, kutyapulóverek

A kutyapulóverek, kutyamellények kiválasztásánál és méretének meghatározásánál fontos figyelembe venni a kutya igényeit, például a testméretét, a bőrtípusát és a mozgásigényét.

Ezek a ruhadarabok széles színválasztékban megtalálhatók kínálatomban.

Meleg pulóvereket, mellényeket általában polár anyagból készítem, mely nagyon könnyű, kényelmes viselet kutyusok számára. A polár anyagból készült kutyaruhák minimálisan vízlepergetők, de puha, meleg ruházat, ezért száraz időjárás esetén javasolt a használatuk. Rugalmassága miatt nagyon kényelmes a kutyák számára, nem gátolják a kutyát mozgásban, játékban.

Minden kutya más igényekkel rendelkezik, ezért fontos, hogy megfelelően válasszuk ki a pulóvert a kutya számára, hogy a lehető legjobban illeszkedjen testére. Változatos színekben, mintázattal válogathatsz az általam készített ruhákból, melyeket nem csak szabvány méretre készítek, lehetőség van egyedi méretre, a kutya testméreteinek megfelelően is rendelni a maximális kényelem érdekében.

Az őszi-tavaszi időszakban elegendő lehet fázós, kevésbé mozgékony, rövid szőrzetű kutyusod számára egy könnyű pulóver vagy kutyamellény amivel védheted a széltől, hűvös időtől. Ezek a ruhadarabok kellő rugalmasságúak, biztosítják, hogy a szabadban töltött idő alatt kutya szabadon mozoghasson.

Az idősebb, betegeskedő, lakásban tartott kutyák számára is ideális választás egy mellény, hiszen ők kevésbé mozgékonyak ezért szükséges lehet a melegen tartásuk.

A kölyökkutyák bőre vékonyabb, szőrzetük még nagyon gyér, így fázósabbak az idősebb társaiknál.  Számukra is szükséges lehet az öltöztetés, testük melegen tartása. 

A kutyaszőrzet segít a kutyának megtartani a testhőmérsékletét. A vastagabb szőrzet védelmet nyújt a hideg ellen, míg a vékonyabb szőrzetű kutyák könnyebben fáznak. Emiatt a szőrtelen kutyák számára kifejezetten fontos lehet egy pihe-puha meleg pulóver vagy mellény. Ezek a pulóverek gondoskodnak a kutya védelméről, és megtartják testhőmérsékletét, valamint védik őket a hidegtől és a széltől.