Ingyenes kiszállítás 15.000,- Ft feletti megrendelés esetén » szállítási módok

Portékák kutyusoknak és gazdiknak!

 

Írhatsz nekem    info@kporteka.hu

vagy felhívhatsz  +36703339679

Műtét utáni kutyaruha

A műtét utáni kutyaruha kényelmet és védelmet biztosít kutyád számára a felépülés időszakában.

 

Az ilyen ruházat célja a sebvédelem, a komfort biztosítása és a sérülés megelőzése. A gallérral szemben nem akadályozza kutyusod a mindennapi tevékenységeiben, evésben, ivásban, pihenésben.

Használata segítheti a gyógyulási folyamatot, a kutya egészségesebb, biztonságosabb pihenését.

A sebvédelem az ivartalanítás utáni kutyaruházat egyik fontos funkciója. Ezek a kutyaruhák megakadályozzák, hogy a kutya hozzáérjen a sebéhez, ami segíthet megelőzni a bakteriális fertőzéseket és a seb sérülését.

A műtét utáni ruha segít abban, hogy kedvenced kényelmesen gyógyuljon és sebe tisztán maradjon, véd a kórokozóktól és a sérülésektől, ami elősegíti a mielőbbi felépülést. Megakadályozhatod használatával, hogy kutyád vakargassa, nyalogassa, rágja sebét, ami az egyik leggyakoribb műtét utáni probléma, mivel ezek fertőzéshez vezethetnek.

Különösen fontos a lábadozás időszakában, hogy gondoskodj kutyád kényelméről, stresszmentes gyógyulásáról. Ha kényelmetlenül érzi magát, akadályoztatva van, az stresszes állapothoz vezethet, ami késlelteti a gyógyulást.

A kutya műtét utáni lábadozása során a következőre figyelj:

  • Ellenőrizd rendszeresen a sebgyógyulást, a heget tartsd tisztán és szárazon.
  • Kérd ki állatorvosod tanácsát a sebgyógyulási folyamatról, a szükséges teendőkről és ha valami rendellenesnek tűnik.
  • Biztosítsd kedvenced kényelmét és olyan meleg, biztonságos helyet számára a lábadozás alatt, ami elősegíti gyógyulását. A kutyának pihennie kell a műtét után, így minimális mozgást kell biztosítani neki. Kérd állatorvosod javaslatát.

A ruha használatának időtartama függ a kutya műtétjének jellegétől, a sebgyógyulás ütemétől és a kutya egyéni igényeitől, általában addig javasolt használni, amíg a seb gyógyulása folyamatban van. A ruha ezt követően is használható pl. hűvösebb lakásban idős, beteg kutyusoknak, kölyökkutyáknak, akik fázósabbak, ill. hűvösebb időben séta alkalmával kabát, mellény alá öltözetnek.

Válaszd ki a megfelelő méretű ruhát kutyusod számára!

Hasznos lehet kedvenced gyógyulási folyamatában ez a ruha, ezért győződj meg róla, hogy a megfelelő anyagot és szabást választod számára. Minden esetben vedd figyelembe kedvenced nemét, fajtáját és méreteit mielőtt ruhát vásárolsz számára, ezért a megfelelő méret kiválasztása előtt mérd meg kutyusod, a méréshez szabócentit használj.

Figyelj arra, hogy ne legyen túl bő és túl szűk sem a ruha, mert csak akkor tölti be funkcióját, ha illeszkedik az eb testalkatához, testméreteihez. Fontos, hogy a ruhadarab kényelmes legyen számára!

Ezeket a műtét utáni ruhákat fiús és lányos szabással, rugalmas pamut anyagból készítem. Ha nem megfelelő kedvenced számára az előre gyártott méretezés, kérheted egyedi méretben is. Az ivartalanítás utáni kutyaruházatnak gondosan illeszkednie kell a kutya testéhez, hogy biztosítsa a legfontosabbat, a seb védelmét.

A kutyaruha tisztítása fontos a kutya egészségének megőrzése érdekében a gyógyulási folyamat során. A bevarrt cimkén megtalálod a tisztítási, kezelési utasításokat, ne szárítsd szárítógépben, mert az károsíthatja a szövetet.

Kínálatomban többféle szín közül választhatsz kedvencednek kényelmes, elasztikus anyagból készült ruhát a gyorsabb felépülés érdekében!

 


16termék 116
Raktáron
Nyári változat
3 090 Ft